Russell Brand om Katy, mat og sex

(28.05.2010, sist oppdatert 28.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Russell Brand vil ikke gifte seg med Katy Perry før hun lærer å lage mat.

Komikeren er fornøyd med at hun har samme sexappetitt som ham, men tror hun mangler for mye kunnskap når det gjelder å lage mat.

 

- Katy er sexy, og det er bra fordi hvis jeg ikke får orgasme hvert 15 eller 16 minutt, blir jeg vanskelig å ha med å gjøre. Men hvis hun gifter seg med meg må hun lære seg å lage mat, sier han. 34-åringen mener også at Katy burde være glad for hans tidligere kvinnehistorier. Han mener det faktum at han nå velger å være monogam, viser hvor høyt han elsker henne.

 

- Jeg sa: ?Katy, du bør vite at jeg ikke er noen jomfru. Faktisk, om du teller, er listen over mine seksuelle eskapader svimlende. Men disse kvinnene vil bli feiret for alltid. Og de vil leve videre i min fantasi, sier han til Parade.com.

 

- Så sa jeg: ?Katy, se på min fortid som en prøvetid. Jeg var sammen med alle de jentene for å få deg. Og du behøver ikke engang å takke meg.

 

Han sier videre: ?Jeg valgte ikke å være monogam. Monogamien valgte meg. Jeg gleder meg til å gifte meg med en så nydelig jente. Jeg er offisielt forlovet fordi kjærligheten gjorde meg sprø. Det er et hjernetriks. Kjærligheten er den universelle migrenen.

 

Komikeren røper også: - Vi kommer helt klart til å få barn en dag. Jeg håper på en hybridskapning, noe fra gresk mytologi - som en satyr.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews