Russell Brand: - Vil alltid forgude Katy

(02.01.2012, sist oppdatert 02.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Russell Brand og Katy Perry går hver til sitt. Men Brand forteller i et skriv til pressen at han alltid vil forgude den amerikanske artisten.

Den britiske skuespilleren og artisten Russell Brand forteller at han fortsatt bryr seg om Katy Perry - selv om det er han som har søkt om skilsmisse etter 14 måneders ekteskap. Ifølge The Sun sine kilder, er det partylivsstilen til Perry som har slitt på den tidligere rusmisbrukeren Brand.

 

I en skriftlig redegjørelse til pressen informerte Brand om ekteskapet er over. Her skriver han også at han håper de to kan forbli venner, og at han fortsatt forguder henne. 36-åringen har oppgitt uoverkommelige forskjeller som bakgrunn for bruddet i papirene som er sendt til Los Angeles-retten.

 

Det har ifølge The Sun vært mange tegn på at noe var galt i Perry/Brand-leiren. Blant annet tilbrakte Katy Perry julen på Hawaii uten Brand ved sin side. Brand på sin side er blitt observert uten giftering i London. Perry har så langt ikke kommentert bruddet eller ryktene om at bruddet kom som et sjokk på henne.

 

De to viste seg offentlig sammen så sent som 3. desember da de kom sammen til en veldedig tilstelning i regi av David Lynch. Nylig kunne Brand også proklamere at forholdet var solid. 2. desember besøkte han talkshowet til Ellen DeGeneres, og uttalte: - Jeg er virkelig lykkelig gift med Katy. Til døden skiller oss ad, er planen. Og jeg er fortsatt i live.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews