Romanserykter for Groban

(25.03.2009, sist oppdatert 25.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den «evige ungkaren», smørsangeren Josh Groban, er blitt koblet til det listeherjende popfenomenet Katy Perry.

Ifølge amerikanske sladrenettstedet som accesshollywood.com skal det ha oppstått søt musikk mellom artistene Josh Groban og Katy Perry, til tross for at de opererer i nokså ulike felt når det gjelder musikk. - De har holdt en veldig lav profil, sier en kilde til kjendisblogger nummer én, Perez Hilton.

 

Men andre kilder igjen kan fortelle at de to bare er gode venner. Magasinet People har nemlig fått Grobans talsperson, Luke Burland, i tale. Og han sier: - Josh og Katy er veldig gode venner og de har hengt sammen en del i det siste. Men de er ikke et par.

 

Groban, som for tiden jobber på et nytt album, uttalte nylig i et intervju med bladet In Touch: - Jeg later til å være evig singel.

 

Da organisasjonen MusiCares nylig hyllet Neil Diamond, fremførte Josh Groban hans låt «Play Me», og fleipet til In Touch om at han burde legge ut opptaket på nett.- Kanskje et opptak av denne opptredenen vil hjelpe meg?

 

Teksten til «Play Me» går nemlig slik: «For I?ve been lonely, in need of someone» og fortsetter: «I am the tune, play me».

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.397 sec - 1 pageviews