Perrys foreldre har kristen kandidat klar

(13.01.2012, sist oppdatert 13.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katy Perrys foreldre vil gjerne spleise datteren med en kristen, amerikansk fotballstjerne.

Det er Denver Broncos-spilleren Tim Tebow som skal være aktuell, ifølge New York Daily Posts kilde. Perry har avslørt en viss begeistring for Tebow, noe som har festet seg hos hennes foreldre Mary og Keith Hudson - som begge er prester.

 

- Katys mor er fast overbevist om at den beste kuren mot kjærlighetssorg er å bli raskt forelsket igjen. I hennes øyne er Tebow den perfekte fyren for datteren; pen, sjarmerende, intelligent og ikke minst - en god kristen, sier avisens kilde nær familien.

 

Perrys mann Russell Brand søkte om skilsmisse 30. desember etter bare 14 måneders ekteskap. Ryktene har gått om at Brand hele tiden fleipet om familiens kristne tro, og at det skal ha vært blant årsakene til bruddet.

 

Brand er selv praktiserende buddhist. I fjor uttalte Perry at han hadde dempet seg når det gjaldt å komme med blasfemiske vitser, fordi han var klar over at hun var «svært følsom» når det kom til dette emnet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.314 sec - 1 pageviews