- Perry vil introdusere Brand for foreldrene

(12.10.2009, sist oppdatert 12.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det første møtet med sine kommende svigerforeldre, er nok noe de fleste gruer seg til.

Men for den kontroversielle britiske moromannen, skuespilleren og radioprateren Russell Brand er det nok hakket mer utfordrende enn for de fleste, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

 

Han er nemlig blitt sammen med den amerikanske sangeren Katy Perry, som kommer fra et meget kristent hjem.

 

Perry skal ifølge samme publikasjon være oppover ørene forelsket i Brand, og nå vil hun at han skal treffe foreldrene, pastor Keith Hudson og Mary Hudson.

 

- Katy er helt forgapt i Russell og han har det på samme måte. Foreldrene er svært kristne, men Katy er sikker på at når de først har blitt vant til ham, vil de godkjenne Russell. Men hun vil gjerne ha overstått det første møtet så fort hun kan. Keith og Mary er dedikerte til kirken og tanken på at ekteskapet er en institusjon er sentral i deres tro, sier en kilde til avisen.

 

- De er generelt glad på datterens vegne, men vil gjerne treffe Russell for å se om han er like passende for datteren som Katy påstår, sier kilden videre.

 

Katys pastorpappa leder en menighet i Temecula, sør for Los Angeles, og han kan vie par som ønsker å bli mann og kone, melder The Sun videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews