- Perry sender Brand ut i rommet

(09.06.2010, sist oppdatert 09.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Katy Perry er ikke snau når det kommer til gaver. Hun overrasket nylig sin kjære, den britiske komikeren Russell Brand, med en helt spesiell billett.

Nei da, hun har ikke sendt ham på dør og avlyst bryllupet. Hun ville bare oppfylle hans største ønske da hun arrangerte bursdagsparty i Los Angeles nylig. Og en tur med et romskip står høyest på Brands ønskeliste, ifølge The Sun.

 

Den britiske avisen skriver at Perry bladde opp 100.000 pund for billetten hun overrasket ham med under feiringen av 35-årsdagen hans. Og for virkelig å sette prikken over i-en, var hun ikledd en vaskeekte astronautdrakt da hun overrakte ham den svimlende gaven.

 

En kilde på festen sier: - Russell trodde det bare var ham og Katy som skulle ut på middag. Han ble helt satt ut da han så at hun hadde fått tak i venner og familie til et surpriseparty.

 

Kilden legger til: - Halvveis ut i middagen kom hun inn - i full astronauthabitt - og overrakte Russell billett til en romtur.

 

Romskipet vil ifølge The Sun ta Brand med til atmosfærens ytterkant, hvor komikeren og skuespilleren vil få oppleve å bli vektløs. Men The Suns journalist synes en smule synd på Brand. For det blir neimen ikke lett å overgå denne bursdagsgaven ...

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews