- Perry roer ned

(25.06.2012, sist oppdatert 25.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katy Perry vil ta en liten pause fra karrieren for å komme seg ordentlig etter bruddet fra den britiske skuespilleren Russell Brand.

Den 27 år gamle artisten vil ta et steg tilbake fra rampelyset og tenke litt på seg selv, melder Daily Mirror. Hun sier ifølge avisen: - Hjertet mitt trenger å heles.

 

Katy Perry brukte mye av sitt 14 måneder lange ekteskap på veiene med verdensturneen sin, og hun gransker nå seg selv for å finne ut hva som gikk galt, forteller hun i samme intervju. Hun sier:

 

- For moderne kvinner er det viktig å få støtte og en følelse av likhet når det gjelder alle aspekter.

 

I den senere tid er artisten blitt koblet til Florence + the Machine-gitaristen Dan Aykroyd. Hun uttalte nylig at hun ikke angrer ekteskapet med Russell Brand (37) - selv om det altså ikke varte så lenge.

 

- Faktisk føles det som om jeg lærte en lekse som er svært viktig. Jeg kunne aldri kjøpt denne lærdommen. Jeg må bare legge det inn som en tilføyelse i livet mitt, noe jeg kan lære fra. Og jeg får virkelig mye bra materiale til nye sanger, har hun tidligere uttalt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews