Perry gratulerer Brand

(20.12.2012, sist oppdatert 20.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katy Perry sendte eksmannen Russell Brand gratulasjoner i forbindelse med et 10-årsjubileum.

Brand bestemte seg nemlig for å feire sine 10 år uten alkohol og narkotika. Og hitmakeren Perry ser ut til å ha kommet over den største skuffelsen over bruddet. Hun og Brand gikk skilte veier i desember 2011 etter bare 14 måneder i hymens lenker.

 

Nå har hun angivelig sendt eksen en mail - hvor hun blant annet skriver at hun er stolt over at han har klart å holde seg edru et helt tiår. Hun skrev også, dersom vi skal tro The Sun, at hun er i ferd med å komme over bruddet og måten det skjedde på.

 

En kilde sier til The Sun: - Selv om de har gjort det slutt, er Katy klar over at dette er en milepæl i Russells liv. Hun ville at han skulle vite at hun tenker på ham - og at hun er stolt over hva han har oppnådd. I mailen ønsker hun ham også et godt 2013 og skrev at hjertet hennes nå snart har kommet seg etter bruddet.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews