Perry føler presset

(23.02.2010, sist oppdatert 23.02.2010) Utskrift  Del på FacebookPerry føler presset

 

Katy Perry føler seg presset til å være en sexgudinne fordi hun er forlovet med Russell Brand.

 

Den amerikanske sangeren sier det er en kamp å holde tritt med Brand, som tidligere var kjent for alle sine kvinnehistorier. Men hun gjør så godt hun kan.

 

 

- Kan du tenke deg hvilket ansvar jeg har med hans rykte? Jeg ligger til sengs nesten hele uka, sier hun i et intervju med magasinet Marie Claire.

 

 

25-åringen, som har hatt følge med den britiske komikeren siden september i fjor, tror også hun har funnet ut hva som gjør Russell så attraktiv - og det er at han ser ut som Jesus.

 

 

- Utseende hans er Jim Morrison møter Charles Manson møter Jesus - og en liten anelse Elvis Presley. Han er et vandrende geni. Bare det å stå ved siden av ham, gjør meg smartere. Han gjør meg godt. Han er ikke en drittsekk på noe vis. Han er sjefen og den som bestemmer. Jeg liker det. Jeg har ventet på noen som jeg ikke kunne valse over, sier hun.

 

 

Russell (34) fridde til Katy på nyttårsaften da de var på ferie i India. Han hadde med seg en ring med to rubiner og inskripsjonen «The one I?ve been waiting for».

 

 

- Jeg elsket den. Jeg er glad for at han ikke valgte en ring av den typen som alle andre skrepper går med i Beverly Hills.

 

 

Da han fridde, hadde Brand sørget for litt av et show.

 

 

- Det inkluderte fyrverkeri, elefanter, indiske dansere, vogner trukket av hester og titusenvis av roseblader, sier Perry.

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews