Katy Perrys sminketriks

(07.05.2010, sist oppdatert 07.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Katy Perry pleide å få sminken lagt på gratis i butikker før hun gikk på tilstelninger.

Sangeren hadde ikke flust med penger da hun startet opp sin karriere, så hun lot som om hun var interessert å kjøpe sminke for på den måten å få personalet i kosmetikkbutikken til å teste ut sminken på henne.

 

- Jeg hadde ikke penger. Jeg pleide å låne klær og få lagt sminke i sminkebutikker og så snike meg inn på tilstelninger. Det var kult!, sier hun til magasinet Lucky.

 

Katy Perry snakket også om hvordan stilen hennes har utviklet seg og hvordan den har modnet fra søte skotskrutede kjoler og sløyfer på hennes første album, «One Of The Boys».

 

- Jeg har gått fra Betty Boop til mer Bettie Page. Det er mindre søtt og mer mjau. Jeg er ikke påvirket av noen andres smak eller ideer eller stil - jeg vet hva som ser bra ut på kroppen min, sier hun.

 

Perry sier at stilen og låtskrivingen hennes går hånd i hånd og at hun liker å kombinerte de to.

 

- Når jeg skriver en sang, ser jeg på Style.com for å finne ut hvordan den ville ta seg ut om låta var en kjole, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews