Katy Perry som smurfefrøken?

(08.03.2010, sist oppdatert 08.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når Sony har tenkt å gjøre en kinoversjon av 1980-tallets storsuksess «Smurfene», hevdes det at Katy Perry skal låne stemmen sin til Smurfeline.

Perrys rolle er som den så godt som eneste kvinnelige smurfen i landsbyen, melder filmbransjebladet Variety - selv om det ryktes at hun skal få flere medsøstre for å skape bedre kjønnsbalanse i den nye filmen.

 

Perry har ikke sagt endelig ja, men er blitt kontaktet av filmfolkene. En som allerede er klar, er Neil Patrick Harris, kjent fra «How I Met Your Mother», mens både Alan Cumming og George Lopez er i samtaler om smurferoller.

 

Også komikerveteranen Jonathan Winters (84) har sagt ja, og skal spille Pappa Smurf. Han var i sin tid stemmen bak en rekke av Hanna-Barberas rolleskikkelser, og har blant annet vært Bestefar Smurf i originaltegneserien.

 

Regissør for «The Smurfs» er Raja Gosnell (fra «Scooby-Doo»), og filmen skal ha premiere i juli 2011.

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews