Katy Perry lar humøret velge antrekket

(29.06.2012, sist oppdatert 29.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den fargerike artisten Katy Perry er kjent for sine mange antrekk og hårfarger. Valgene avhenger av humøret - som varierer mye.

Katy Perry (27) har det med å dukke opp i antrekk som vekker oppsikt, enten det er på den røde løperen, på scenen eller i musikkvideoer. Ofte kan artisten kombinere plagg med komplett ulike stiler. Til italienske Vogue sier Perry noe som kan forklare hvorfor:

 

- Stilen min er som en av de tingene som skifter farge med humøret, alltid i utvikling. Når jeg står opp, velger jeg antrekk avhengig av humøret. Hvis det er en miks av mange ting, er det fordi jeg har mange følelser samtidig. Nesten i den grad at du føler du har en splittet personlighet, sier Perry i intervjuet, som er gjengitt i Daily Mail.

 

Perry er nå ute og promoterer sin nye film «Katy Perry: Part of Me». I dokumentaren møter vi også Russell Brand, som var gift med Perry i i overkant av et år.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews