Katy Perry gratulerer Adele

(06.08.2012, sist oppdatert 06.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Adeles artistkollega Katy Perry synes det er søtt at den britiske sangeren venter sitt første barn.

Katy Perry forteller i et nytt intervju at hun er stor fan av Adele og gratulerer henne hjertelig med den hyggelige nyheten. Hun sier:

 

- Jeg digger det faktum at hun skal ha baby. Det er så fint for henne. Hun er en så flott kvinne. Jeg har alltid satt pris på henne.

 

Katy Perry er i en litt annen livssituasjon, etter at Russell Brand overrasket henne med å søke om skilsmisse før sommeren. Hun sier at hun og Adele virkelig fant tonen da de oppdaget sin felles interesse: Mat.

 

Perry sier til magasinet OK: - Hun kom til et av mine show ganske tidlig i karrieren min, da jeg spilte på en liten klubb i London. Etterpå kom hun backstage og så at jeg spiste burrito. Hun spurte meg ut om hvor jeg fikk tak i mexicansk mat i England - før hun stakk av med hele burritoen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews