- Jeg hadde ingen barndom

(04.05.2011, sist oppdatert 04.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Katy Perry sier hun ikke hadde noen barndom fordi de kristne misjonærforeldrene hennes oppdro henne strengt.

De ville ikke la henne lese noen annen bok enn Bibelen, og lot henne ikke få høre ikke-religiøs musikk, røper Perry i et intervju med Vanity Fair.

 

Hun ble også skjermet på andre måter. Den amerikanske kjeden Planned Parenthood, som både er kvinne- og barneklinikk, var hun nærmest redd for.

 

- Klinikken var betraktet nærmest som en abortklinikk. Jeg var redd for å bli bombet når jeg gikk dit. Men siden jeg ikke hadde helseforsikring, gikk jeg dit og der lærte jeg om prevensjon, sier Katy Perry.

 

Idag er hun 26 år og har fått et bedre forhold til foreldrene.

 

- Vi sameksisterer. Jeg forsøker ikke å forandre dem lenger, og jeg tror ikke de prøver å forandre meg heller. Vi er enige om å være uenige. De synes det er flott at jeg har suksess, og er glade for at ting går bra for oss tre barna og at vi ikke tar dop eller sitter i fengsel, sier Perry videre.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews