Brand snakker om bryllupet

(02.02.2010, sist oppdatert 02.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Verden venter i spenning på det som kan bli et ganske så utradisjonelt bryllup etter at Russell Brand (34) og Katy Perry (25) forlovet seg.

Og det ser ut til at Russell Brand allerede har startet på forberedelsene. Han sier i alle fall til The Sun: - Vi spøker med at vi vil gifte oss nakne. Alle i familien må også være avkledd.

 

Den britiske komikeren, skuespilleren og radioprateren avslører også at han har mange rare drømmer om den forestående begivenheten. Han sier:

 

- Presten begynner å smelte. Og når folk på fremste rekke snur seg mot meg, viser det seg å være den gamle klassen min. Så begynner alle å si ordet «potet».

 

Komikeren har for vane å komme med merkelige svar til pressen. Men en ting står fast. Den amerikanske popsangeren Katy Perry fikk sist måned ring på fingeren, noe som skjedde under en romantisk ferietur i India. Der sørget de også for å få forholdet velsignet av en kjærlighetsguru. Så spørs det om de ikke også må formalisere forholdet i hjemlige omgivelser, med Katys prostefar til stede.

 

Kjendisparet begynte å date i september i fjor.

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews