Brand sluppet fri etter iPhone-kasting

(16.03.2012, sist oppdatert 16.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Russell Brand er nå ute på frifot igjen - etter å ha blitt arrestert torsdag i New Orleans.

Da han vandret ut etter å ha punget ut med en kausjon på 5.000 dollar, smilte han til de fremmøtte fotografene. Han ble møtt av moren sin, Barbara, og kvinnen som hevdes å være hans nye kjæreste etter bruddet med Katy Perry - Oriela Medelling Amieiro.

 

Han overga seg selv til politiet, etter å ha blitt etterlyst onsdag kveld. Politiet i byen ønsket å forhøre ham om en episode som skjedde mandag, ifølge TMZ.

 

Da tok den britiske komikeren og skuespilleren og nappet til seg iPhonen som en paparazzi tok bilder av ham med - og kastet den gjennom vinduet på et advokatkontor. Selv om fotografen fikk tilbake iPhonen, ble vinduet knust.

 

Russell Brand ble siktet for å ha ødelagt annen manns eiendom, og risikerer en bot på 700 dollar for utbruddet. Han er i New Orleans for å spille inn en film.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews