- Brand feirer med Perrys foreldre

(09.10.2012, sist oppdatert 09.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Russell Brand skal angivelig stelle i stand til fest for å feire 10 års edruelighet, og skal vi tro kilder har han invitert Katy Perrys foreldre.

Den tidligere rusmisbrukeren skal holde hoff i Los Angeles og planlegger å fly inn familie og venner, samt pasienter han var inne til rusbehandling sammen med i London.

 

På gjestelisten står også ekskonas foreldre, Keith og Mary Hudson, melder Daily Star - som skriver videre at Brand har holdt kontakten med Perrys opphav etter skilsmissen.

 

En kilde sier: - Russell planlegger å feire sammen med alle som har hjulpet og støttet ham de siste årene. Gjestelisten inkluderer andre som kom seg ut av misbruket, og som var på behandlingsstedet sammen med ham i London, samt nære venner, familie og Katys foreldre.

 

Kilden legger til: - De var veldig gode mot Russell i løpet av ekteskapet med datteren, også da det ble vanskelig mot slutten. Keith ringer fortsatt Russell hver uke for å sjekke hvordan det går med ham.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.140 sec - 1 pageviews