Katie Price misliker figuren sin

(08.01.2010, sist oppdatert 08.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den engelske glamourmodellen Katie Price mener at beina hennes er blitt mye kraftigere etter at hun løp London Marathon i april i fjor og klager over at olabuksene er blitt for trange for henne.

- Helt siden jeg løp London Marathon virker det som om kroppen min er kaputt. Jo mer jeg trener, jo mer tettpakket blir jeg og beina mine er absolutt mye kraftigere nå og olabuksene er trangere, og det liker jeg ikke i det hele tatt, skriver hun i sin bok «Standing Out by Katie Price».

 

Selv om hun er bekymret for at beinas tykkelse, sier trebarnsmoren at hun spiser det meste og liker hyggemat.

 

- Men jeg er ikke så glad i salater fordi jeg føler meg sulten igjen bare 20 minutter senere. Jeg har ikke fulgt noen spesiell diett og liker koselig mat som kjøttstuing selv om det jeg liker best nå er torsk. Jeg liker ikke søtsaker og er glad for det for da kan jeg spise det jeg vil.

(©NTB)

 


Les alt om Katie Price!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews