Winslet trives alene

(08.03.2011, sist oppdatert 08.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kate Winslet snakker for første gang om hvordan hun har det etter at ekteskapet med regissøren Sam Mendes strandet i fjor.

Hun kaller singelstatusen for «myndiggjørende» og insisterer på at hun ikke føler seg ensom i et større intervju med magasinet Vogue.

 

«Titanic»-stjernen annonserte at det var slutt på ekteskapet mellom henne og hennes ektemann i mars i fjor - etter nærmere sju år som ektefolk. Dette var Winslets andre ekteskap.

 

Skuespilleren - som ble linket til modellen Louis Dowler rett etter bruddet, har nå valgt å lette på sløret hva gjelder hennes sivilstatus.

 

- Jeg trenger virkelig ikke å ha noen rundt meg. Det er myndiggjørende. Å oppleve å ha disse øyeblikkene alene ... Det er et veldig, veldig rart og utsatt sted å befinne seg på når du ikke er vant til det. Og det handler ikke bare om å være i et forhold. Jeg vokste opp i en familie full av folk. Jeg trenger å ikke ha noen rundt meg nå, sier hun i intervjuet.

 

- Det er en overraskelse at jeg liker å være alene, sier Winslet videre.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Winslet!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews