Romferd i bryllupspresang

(28.12.2012, sist oppdatert 28.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Når onkelen din er milliardæren og romfartsentusiasten Richard Branson, kan du risikere å få en romferd i bryllupspresang.

Det skal Ned Rocknroll ha fått av onkel Richard da han giftet seg med Kate Winslet, skal man tro avisen The Sun.

 

Ned Rocknroll jobber selv deltid i Virgin Galactic, som satser på å kunne tilby kommersielle turer ut i rommet fra neste år av. Turen vil ta to timer, og har en prislapp på svimlende 1,1 millioner kroner.

 

Det er muligens småpenger for Winslet og Rocknroll, som giftet seg i en privat seremoni i New York tidligere denne uken og angivelig skal ha utvekslet ringer til det dobbelte av billettprisen.

 

Til neste år blir det en langt større feiring for parets venner og familie på den karibiske øya Necker Island, som Richard Branson eier. Rikmannen har grunn til å være takknemlig: Winslet reddet hans 90 år gamle mor da huset på øya brant sommeren 2011.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Winslet!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews