Kate måtte huske på å gråte

(04.10.2011, sist oppdatert 04.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kate Winslet sier hun er blitt «for god» til å holde masken. Hun måtte bli fortalt at hun trengte å gråte ut da hun og ektemannen Sam Mendes ble separert i fjor.

Hun sier hun stengte sine egne følelser inne for å beskytte barna, Mia (11) som hun har med sin første ektemann, og Joe (7), som hun fikk med Mendes.

 

- Som kvinne, særlig når du har barn, blir du flink til å holde det gående, nesten for flink. Du vet hvordan det er, når du først åpner lokket, så er det så mye der at du ønsker du ikke hadde gjort det likevel. Noen måtte legge en hånd på skulderen min, en homofil venn faktisk, og si «det er greit, du kan gråte for dette, og kanskje burde du gjøre det», sier hun til Harper‘s Bazaar.

 

Kate Winslet og Sam Mendes var sammen i nesten syv år, og hun hevder de klarte å oppføre seg «som voksne» når ekteskapet gikk mot slutten.

 

- Uansett hvor hardt det har vært for meg, har det vært like hardt for ham, sier Winslet - som det nå ryktes er sammen med Richard Bransons nevø, nyseparerte Ned Rocknroll. De to skal ha funnet tonen etter den dramatiske brannen på Bransons ferieøy i Karibia tidligere i høst.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Winslet!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews