Kate Perry og Russell Brand forlovet

(06.01.2010, sist oppdatert 06.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

På romantisk ferietur til India forlovet Kate Perry og Russell Brand seg - og sørget for å få forholdet velsignet av en kjærlighetsguru.

Den 34 år gamle britiske komikeren Brand skal ha fridd til den amerikanske sangfuglen Perry (25) for fem dager siden da de besøkte Jaipur i India, melder britiske aviser.

 

Russell Brand bekrefter forlovelsen overfor The Sun via en tekstmelding, der det står «Det er sant. Mye kjærlighet».

 

For tre uker siden ble Brand observert på shopping i gullsmedbutikker i London, der han ble fotografert mens han prøvde små dameringer ytterst på egne fingre. Han fant sitt endelige valg hos Cartier - en stor diamant i en platinaring.

 

Kjendisparet begynte å date i september i fjor, og det har gått unna - noe fans og presse har kunnet følge blant annet på Twitter. Der la Kate Perry blant annet ut et bilde av de to foran Taj Mahal på tampen av desember, og skrev: «Han bygget dette for meg».

 

En kilde nær Perry sier til avisa Daily Mail: - Hun har aldri funnet tonen med noen på en slik måte før. Han får henne til å le som ingen andre.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.249 sec - 1 pageviews