- Moss plages av byggestøy

(27.06.2012, sist oppdatert 27.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Moss plages av byggestøy. Foto: © Landmark / PR Photos
Kate Moss fotografert tidligere i år, før boligmarerittet startet. Foto: © Landmark / PR Photos
Supermodellen Kate Moss sliter angivelig svært med at det bygges et enormt boligkompleks som grenser til hagen hennes i London.

«Kate Moss drives til tårer av byggestøy», melder Daily Star. Avisen skriver at 38-åringen, som er gift med musikeren Jamie Hince, snart ikke holder ut hjemme. En kilde, som kaller seg venn av Moss, sier følgende til avisen: - Støyen er konstant og helt umulig å stenge ute.

 

Huset til modellen skal også være verneverdig, noe som gjør det vanskelig å sette inn støyskjerming i form av doble vinduer.

 

Den kommende bygningen skal inneholde 25 soverom, 12 bad og ballsal. Kilden forteller: - Kate hyler og skriker, og river bokstavelig talt av seg håret, i fortvilelse over bråket.

 

Dette er ikke det første problemet Kate Moss støter på i sitt nye hjem. Det ble nylig meldt om fuktskader i kjelleren hennes - som skal ha blitt oppdaget to måneder etter at paret og Moss‘ datter flyttet inn. Kilden fortsetter:

 

- Det er et fantastisk gammelt hus, og det er grunnen til at Kate falt for det. Men det er alvorlige fuktproblemer i kjelleren.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews