Kate Winslet har fått ny kjæreste

(26.07.2010, sist oppdatert 26.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske skuespilleren Kate Winslet skal visstnok ha lagt sin elsk på en mannlig modell.

Kate Winslet og ektemannen Sam Mendes tok ut separasjon i mars, og skuespillerinnen kaster visstnok ikke bort tiden. Ifølge News of the World har hun innledet et forhold til modellen Louis Dowler. Paret møtte hverandre gjennom felles venner for noen måneder siden.

 

- Louis og Kate har tilbrakt mye tid sammen i det siste. De var blant annet i New York sammen da han jobbet med en reklamekampanje. Paret har vært på mange stevnemøter, og trives veldig godt sammen. Men siden forholdet er så nytt har de prøvd å skjule det for offentligheten, fortalte en kilde til avisa.

 

Kate bor i New York sammen med sine to barn, seks år gamle Joe som hun har sammen med Mendes og ni år gamle Mia som hun har med eksmannen Jim Threapleton. Nå ønsker hun å få litt fri i sommer så hun kan dra på ferie med sin nye flamme. Paret planlegger en tur til Cornwall i England, hvor Louis kommer fra.

 

- De forsøker å finne en tid som det passer for begge å reise bort. De håper de kan få dratt til Cornwall i løpet av sommeren, la kilden til.

 

Det er ingen hvemsomhelt i modellverdenen Kate Winslet har falt for. Louis er i stallen til Select Model Agency og har blant annet vært et av ansiktene til Burberry sammen med Kate Moss.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Kate Winslet!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews