Kate Moss trives best uten sminke

(30.12.2010, sist oppdatert 30.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Vi er vant til å se supermodellen stæsjet etter alle kunstens regler, men når hun har fri liker hun best å være naturlig.

Moss har vært ansiktet utad til kosmetikkgigantene Rimmel og Dior, men føler ikke noe behov for å sminke seg noe særlig når hun ikke er på jobb.

 

- Jeg elsker sminke når jeg er i studio, men når jeg har fri foretrekker jeg en naturlig look, sa modellen ifølge Sky News. Men det betyr ikke at hun ikke bruker noe sminke, eller tyr til andre skjønnhetstriks.

 

- Jeg krøller vippene mine hver dag. Mitt beste tips er å krølle dem før du tar på mascara, fordi ellers er vippene ekstra skjøre. Jeg bruker også alltid eyeliner. Jeg liker å leke med ulike stilarter, så noe ganger bruker jeg lite, ellers så lager jeg skikkelig sotete øyne, avslører hun.

 

Moss forteller også at hun avskyr å bruke masse tid på dyre skjønnhetsbehandlinger, men stikker gjerne innom for en manikyr.

 

- Jeg gjør det ikke hele tiden, men jeg hater å ha ustelte negler. Jeg har derfor alltid en neglefil i veska, sa hun.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews