Kate Moss lager mat

(04.04.2011, sist oppdatert 04.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Etter et langt liv som radmager toppmodell har gifteklare Kate Moss nå blitt interessert i matlaging.

Hun skal også ha lagt på seg som følge av sin egen kokekunst, etter at datteren Lila Grace (8) kjøpte en ny kokebok til moren.

 

- Hun har sagt «tenk om folk kunne se meg nå, det som har skjedd med ville Kate», forteller en kilde nær modellen til avisen Daily Star.

 

Nå kan det ikke bli de helt store utskeielsene i matveien - ikke minst når Kate skal lage mat til forloveden Jamie Hince, som hun gifter seg med i juli:

 

Han er nemlig veganer, og spiser verken kjøtt, fisk, egg og melk. Men han skal ifølge samme kilde «elske» den nye - og matlagende - siden ved den tidligere så beryktede partyjenta Kate Moss.

 

- Hun har selv begynt å sette pris på mat, og har lagt på seg for første gang på aldri så lenge. Hun ser bedre ut, sier kilden.

 

Dermed fortsetter Kate Moss der hun begynte i fjor, da hun innså at hun hadde mye frukt- og bærbusker på landstedet sitt i idylliske Cotswolds. Da kjøpte hun mye dyrt utstyr og begynte å lære seg å lage syltetøy.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews