Gallagher ønsker seg Depp i Beatles-film

(24.05.2011, sist oppdatert 24.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

I et intervju med magasinet Q sier Liam Gallagher at han vil se Johnny Depp spille en mann som sto Beatles-gutta nær.

Liam Gallagher håper å få Johnny Depp på plass i Beatles-filmen han planlegger. Men Depp skal ikke være aktuell for en rolle som en av de fire legendene.

 

Oasis-stjernen skal produsere en film om de fire musikernes bedrift Apple Corps, basert på Richard Dilellos bok «The Longest Cocktail Party».

 

I et intervju med Q sier han at Depp er et bra valg til en av hovedrollene. Gallagher, som nå fronter et nytt band ved navn Beady Eye, vil ha den amerikanske skuespilleren til å spille Derek Taylor. Han var Beatles-guttas talsperson en lang periode.

 

Depp og Gallagher ble kjent med hverandre på 90-tallet, via Kate Moss - som på den tiden datet den amerikanske skuespilleren. Depp har endatil bidratt på en Oasis-innspilling. Han gjorde en gitarsolo på sporet «Fade In-Out».

 

Gallagher sier videre om filmplanene: - Filmmanus er i boks. Det kommer til å få folk til å gå fra konseptene. Nå venter jeg bare på å finne skuespillere. Jeg vil ha Johnny Depp til å spille Derek Taylor. Den rollen har Johnny Depp skrevet over hele seg.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews