Redd Dianas ring vil trille av

(13.04.2011, sist oppdatert 13.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kate Middleton er så redd for at forlovelsesringen som tilhørte prinsesse Diana skal falle av under den lange bryllupsseremonien, at hun har fått justert størrelsen på den.

Kate skal ha fått det kongelige juvelerfirmaet G. Collins and Sons til å legge inn to ekstra perler av platina, kalt «fartsdumper», på undersiden av ringen innvendig. Håpet er at den skal sitte bedre - og ikke stadig skli rundt på Kates tynne finger.

 

Ifølge The Sun brukte prinsesse Diana én ringstørrelse større enn Kate, og den kommende prinsessen er dessuten blitt svært tynn den siste tiden. Prins William ga Kate sin mors ring, angivelig verdt 280 millioner kroner med en blå safir omgitt av diamanter, etter at de forlovet seg i oktober i fjor.

 

- En bruds verste mareritt er å se ned og oppdage at ringen hennes har falt av. Man kan bare tenke seg hvor mye sterkere dette er når du gifter deg med Englands fremtidige konge, sier en kilde til avisen.

 

Kate bruker den store ringen hele tiden, og skal være svært knyttet til den.

(©NTB)

 

 

 


Les alt om Kate Middleton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.224 sec - 1 pageviews