Middleton-familiens forretninger tar av

(19.04.2011, sist oppdatert 19.04.2011) Utskrift  Del på FacebookMiddleton-familiens forretninger tar av

 

Det nærmer seg prinsebryllup i Storbritannia - og samtidig blomstrer en partyutstyrsleverandør som aldri før.

 

Party Pieces eies og drives av foreldrene til den kommende prinsessen, Kate Middleton. Og Michael og Carole Middleton lar ikke en forretningssjanse gå fra seg, skriver Daily Mail.

 

 

Finanseksperter anslår at paret er verdt rundt 30 millioner pund (nær 270 millioner kroner), nettopp på grunn av datterens kongelige forbindelser - og den voldsomme interessen det har skapt også for firmaet, som Carole startet da hun var gravid med Kate.

 

Men siden de to driver selskapet som et partnerskap, er ikke regnskapstallene offentlige. Nå har de nye kongelige svigerforeldrene 30 ansatte, og merkevareeksperter tror at businessen kan blomstre ikke minst i USA, der man er «besatt» av de rojale.

 

Kates lillebror James Middleton (23) smir også mens jernet er varmt: Han har registrert tre nye selskaper, Nice Cakes, Nice Wines og Nice Group, alle med adresse hjemme hos mor og far. Også lillesøsteren Pippa jobber for foreldrene. Avisen skriver videre at «noen vil muligens anse slik voldsom utvidelse av familiens forretningsinteresser som naken kommersialisme».

 

Litt av pengene som bringes inn akter Middleton-paret å bruke på interesser som gjør dem mer spiselige i rojale sammenhenger - nemlig veddeløpshester. De eier en sjettedel av hesten Sohraab, men akter i følge kilder innen galoppmiljøet å kjøre på og kjøpe flere hester.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Middleton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews