Kate døpte livbåt

(25.02.2011, sist oppdatert 25.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kate Middleton har vært på sitt første offisielle oppdrag som blivende kongelig sammen med prins William - og det var å døpe en livbåt.

- Jeg gjør snakkebiten, og så gjør hun det morsomme, sa prins William, før Kate fikk helle champagne over en ny livbåt, som skal hete «Hereford Endeavour».

 

Det skjedde på en livbåtstasjon i Trearddur Bay på øya Anglesey i Wales, der William er stasjonert som pilot på et redningshelikopter.

 

Dermed fikk Kate Middleton i følge People en forsøksvis myk overgang til det kongelige livet - i kjente omgivelser og på en liten begivenhet, der bare 500 mennesker var til stede.

 

Det blir noe ganske annet når det unge paret gifter seg 29. april. Tankevekkende nok foregikk Kates første kongelige oppgave på samme dato som prins Charles og Diana forlovet seg for 30 år siden, meldes det.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Middleton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews