Sophia Loren som moren til Day-Lewis

(25.01.2009, sist oppdatert 25.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

I filmen «Nine», der Sophia Loren spiller moren til Daniel Day-Lewis - vil Kate Hudson dukke opp i rollen som motereporter som bryter ut i sang.

Regien på «Nine» er det Rob Marshall, kjent fra musikalfilmen «Chicago», som tar seg av. Manuset til «Nine» er skrevet av Anthony Minghella, det siste han gjorde før sin død i fjor vår.

 

Day-Lewis spiller en italiensk filmskaper som reflekterer over livet sitt, mens han går gjennom en kreativ så vel som romantisk krisetid - han har rett og slett for mange kvinner i livet sitt. Sophia Loren spiller moren hans, mens Nicole Kidman, Penélope Cruz og Marion Cotillard og sangeren Fergie dukker opp i andre kvinneroller.

 

Kate Hudson dukker opp som en mer uvelkommen tilstedeværelse, forteller hun til USA Today: - Jeg spiller en ny karakter, en journalist kalt Stephanie. Jeg er motejournalist og jobber for Vogue.

 

Foreløpig kan ikke Hudson røpe særlig med detaljer, annet enn at hun får gjøre et musikalsk innslag. - Jeg synger og danser. Jeg har tatt dansetimer siden jeg var liten jente. Å gjøre det med en koreograf som Rob, er noe du bare kunne håpet på. Det er som en barndomsdrøm, sier hun til avisen.

 

«Nine» skal ha premiere 25. november 2009.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews