Russell: - Ser fram til å bli bestefar

(25.01.2011, sist oppdatert 25.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hollywoodfenomenet Kate Hudson venter barn med musikeren Matt Bellamy. Hudsons stefar, Kurt Russell, ser fram til familieforøkelsen.

Kate Hudson har vokst opp i en svært berømt familie. Moren heter Goldie Hawn, og stefaren heter Kurt Russell. Nå har hun selv skaffet seg et stort navn i filmbyen - og har en gledelig nyhet på gang. Hun venter barn med den britiske Muse-frontmannen Matt Bellamy.

 

De har bekreftet nyheten - og Russell selv er svært snakkesalig når han blir kontaktet av kjendismagasinet OK!

 

- Vi er ganske opptatt av dette, ja. Det skjer vel om fem eller seks måneder. Det gir oss tid til å bli ordentlig klar, sier han.

 

Kate har allerede sønnen Ryder fra forholdet med rockeren Chris Robinson. Og ifølge Russell er Ryder begeistret over tanken på å bli storebror.

 

Russell avslører videre at han ikke har hørt noen planer om bryllup så langt, men at han har funnet tonen med Matt Bellamy er tydelig:

 

- Han er veldig morsom. Vi liker ham alle sammen og skjønner absolutt hva Katie ser i ham. Han er virkelig en fin fyr.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews