McConaughey tar Wilsons plass i komedie

(20.09.2007, sist oppdatert 20.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Matthew McConaughey tar over rollen som egentlig var tiltenkt Owen Wilson i den kommende komedien «Tropic Thunder».

Wilson trakk seg fra DreamWorks-filmen etter at han forrige måned forsøkte å begå selvmord.

 

Nå tar altså McConaughey over rollen i «Tropic Thunder», som skal i innspilling på Hawaii. Filmen har størrelser som Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Nick Nolte, Bill Hader og Steve Coogan på rollelisten. Ben Stiller er også regissør for filmen, som skal handle om en gruppe skuespillere som kommer til en avsidesliggende øy for å lage krigsfilm i stor skala.

 

Owen Wilson ble hasteinnlagt på sykehus i slutten av august. Det var Owens eldre bror Andrew Wilson som fant ham i nesten-komatøs tilstand av piller og med håndleddene kuttet overfladisk opp.

 

Senere ble det kjent at Wilson hadde forsøkt å begå selvmord etter å ha sett bilder av ekskjæresten Kate Hudson sammen med hennes nye kjæreste, Dax Shepherd.

 

Wilson og Hudson ble et par etter at de traff hverandre på filmsettet til komedien «You, Me and Dupree» i 2006. I mai i år var det imidlertid over og ut for Wilson.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.221 sec - 1 pageviews