Kate Hudson tilbake i rockebransjen

(14.06.2010, sist oppdatert 14.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kate Hudson er tilbake for fullt i rockebransjen - men det store spørsmålet er om hun er blitt ivrig Muse-fan, eller om hun dater frontmannen Matthew Bellamy.

I helgen dro nemlig Hudson (31) ens ærend til Paris bare for å gå på Muse-konsert, og hun fulgte konserten fra lydteltet midt i folkemengden på 80.000 på Stade de France.

 

Neste dag skriver People at Kate Hudson ble observert ute på byen med Bellamy, som er bandets sanger, gitarist og låtskriver. De var blant annet ute og spaserte i solskinnet, kan øyenvitner fortelle og legger til at «de så veldig ut som et par».

 

Senere på kvelden spiste de på det berømte Brasserie Lipp, men stakk ut bakveien da fotografer dukket opp utenfor inngangen.

 

Kate Hudson, datteren til Goldie Hawn, har tidligere vært gift med Chris Robinson i Black Crowes. De skilte lag i 2006 og har sønnen Ryder (6) sammen. Foreløpig siste kjente kjæreste ut er baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez. Før forholdet tok slutt før jul i fjor, var Hudson på en rekke baseballkamper.

 

Snart blir Kate Hudson å se i Michael Winterbottoms nye film «The Killer Inside Me», der også Casey Affleck og Jessica Alba spiller. Den er basert på boken av Jim Thompson fra 1952, og har vært forsøkt filmatisert flere ganger.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews