Kate Hudson om sin store kjærlighet

(20.04.2011, sist oppdatert 20.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mange har vært nysgjerrige på forholdet mellom skuespiller Kate Hudson og frontfigur i Muse, Matthew Bellamy. Nå har Hudson åpnet opp for bladet InStyle.

- Matthew var høflig og beskyttende, noe som er viktig for en som meg, som er overalt - det ene øyeblikket er jeg her og det andre der. Han er rett og slett en utrolig person, svarer hun på spørsmål om hvorfor hun falt for artisten.

 

Hudson var likevel ikke sikker på om han var den rette.

 

- I begynnelsen følte jeg at det ville bli tungt. Er jeg klar for dette? Jeg var ikke ute etter et seriøst forhold. Men jeg klarte bare ikke å holde meg unna. Jeg ville snakke med han og være sammen med han hele tiden.

 

Nå venter paret barn, en graviditet som bare delvis var planlagt. 32-årige Hudson, som allerede er mor til Ryder Russell Robinson (7), hadde nemlig i utgangspunktet tenkt å vente med barn et par år til.

 

- Det var ikke sånn at vi ikke visste hva vi gjorde. Men vi fristet skjebnen, og det fungerte.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews