Hawn: - Kate gifter seg når hun er klar

(20.04.2012, sist oppdatert 20.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Goldie Hawn mener datteren Kate Hudson og forloveden Matt Bellamy vil gå til alters når tiden er moden.

Skuespilleren snakket nylig til magasinet US, og fortalte blant annet at hun ikke øver noen form for giftepress når det gjelder datteren og musikerforloveden Matt Bellamy.

 

Paret annonserte sin forlovelse i april i fjor, kort tid etter at Hudson ble gravid. Nå har de den ni måneder gamle sønnen Bingham sammen. Fra før har Kate Hudson også sønnen Ryder fra ekteskapet med Black Crowes-musikeren Chris Robinson.

 

66-årige Hawn forteller at hun nyter livet som bestemor, og sier: - Det er ingen store forberedelser i forbindelse med et bryllup nå. Kate er veldig lykkelig. Hun er en flott mamma og babyen er nydelig. De gifter seg nok når de blir klare.

 

I samme intervju innrømmer veteranen at hun håper på et filmcomeback, ettersom hun ikke har spilt i en film siden 2002-produksjonen «The Banger Sister‘s».

 

 


Les alt om Kate Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews