Burberry trakk stjernene til London

(24.02.2010, sist oppdatert 24.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Motehuset Burberry og stjernedesigneren Christopher Bailey kunne skilte med mange kjente ansikter i salen da høst- og vinterkolleksjonen ble vist fram i forbindelse med moteuka i London.

Et knippe Hollywood-kjenninger inntok første rad. Både Mary-Kate Olsen, Kate Hudson, Kristen Stewart og Claire Danes hadde tatt turen til London for å få med seg motenyhetene.

 

Og en rekke stjernemodeller inntok catwalken for å vise fram Burberrys nyheter, inkludert 60-tallets supermodell Twiggy, britiske Erin O?Connor og russiske Natalia Vodianova.

 

Trenchcoats, jakker med uniformspreg, trange skjørt og kroppsnære drakter var en gjenganger på catwalken, melder AP.

 

En opprømt Bailey kunne forteller nyhetsbyrået at en titt i selskapets gamle arkiver hadde inspirert hans visjon av neste høst- og vintermote.

 

- Jeg ville at det skulle dreie seg om vår arv. Jeg tok gamle flygerjakker og videreførte dem til trenchcoats. Jeg ville ha det veldig tett - og virkelig slå et slag for frakken.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews