Bellamy gir Russell gitartimer

(22.09.2010, sist oppdatert 22.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Muse-frontmannen Matt Bellamy har fått en stor utfordring. Han skal lære Hollywoodveteranen Kurt Russell å spille gitar.

Matt Bellamy har vært sammen med stedatteren til Russell, Kate Hudson, siden juni. Dermed har rockeprofilen fått direkte adgang til en av Hollywoods mest kjente familier - med Goldie Hawn og Kurt Russell som kjernen.

 

Og nå gir Bellamy gitartimer til sin potensielle svigerfar, melder The Sun. En kilde sier briten er blitt godt mottatt av Hollywoodfamilien - så godt at han også blir invitert med på ferier. Kilden legger til:

 

- Matt har vist Kurt noen knep på gitaren. Både Kurt og Goldie liker ham veldig godt. De snakker nå om å ta ham med seg på en ferie til Hawaii - når timeplanen tillater det.

 

Bellamy ble i helgen fotografert mens han tilbrakte tid i Santa Monica, Malibu, sammen med Kate og «svigers». Musikeren slår to fluer i en smekk; han gjennomfører en rekke konserter over dammen samtidig som han får tid til å være sammen med Kate Hudson og familien hennes.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews