Rupert Sanders‘ kone intervjuet om ekteskapet

(27.07.2012, sist oppdatert 27.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

To uker før Kristen Stewart og Rupert Sanders‘ påståtte utroskap ble gjort kjent, ble Sanders‘ kone intervjuet om ekteskapet.

Liberty Ross flyttet i sin tid sammen med regissørektemannen Rupert Sanders fra London til Los Angeles, noe Ross fortalte til YOU magazine at ble vanskeligere enn antatt. Ross sa også at hun til tider følte seg isolert og som alenemor for parets to barn.

 

- Jeg gikk fra glamouren av å jobbe med Karl Lagerfeld og John Galliano til å leve på en isolert åstopp med en mann som stort sett var bortreist, fortalte Ross, som også er en kjent modell og skuespiller.

 

Ross avsluttet imidlertid med å si at hun og mannen jobbet seg gjennom de vanskelige tidene, og at «alt føles fantastisk nå», skriver People. Men dette var altså før det ble kjent at mannen og skuespiller Kristen Stewart hadde hatt en flørt. Både Sanders og Stewart har beklaget offentlig.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews