Lagerfeld ror etter å ha kalt Adele «fet»

(09.02.2012, sist oppdatert 09.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Moteskaperen Karl Lagerfeld kom i hardt vær da han i et intervju kalte sangstjernen Adele «litt for fet». Nå er han i full gang med bortforklaringen.

- Setningen var tatt ut av kontekst, hevder Lagerferd nå om uttalelsen han ga til Metro. Den britiske avisen spurte ham om Lana Del Rey. Slik svarte designeren da:

 

- Jeg foretrekker Adele og Florence Welch. Adele er det store for øyeblikket. Hun er litt for fet, men hun har et vakkert ansikt og en vidunderlig stemme.

 

Nå vil Karl Lagerfeld, som er kreativ leder for Chanel, gjerne understreke at han er Adeles største beundrer, og at han ikke mente det så ille.

 

- Jeg gikk ned over 30 kilo for 10 år siden og har holdt dem unna siden. Jeg vet hvordan det er når pressen er slem mot deg når det kommer til utseende. Adele er en vakker jente, hun er den beste. Jeg kan ikke vente på hennes neste plate.

(©NTB)

 

 


Les alt om Karl Lagerfeld!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews