Ditto utfordret av Lagerfeld

(26.08.2009, sist oppdatert 26.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Beth Ditto følte det var en av de største utfordringene i hennes liv å møte designeren Karl Lagerfeld.

The Gossip-vokalisten - som nylig designet sin egen kleskolleksjon for den britiske forretningen Evans - fant det vanskelig å snakke med Lagerfeld på grunn av hans sterke meninger og synspunkter.

 

- Å stå ansikt til ansikt med folk som Karl Lagerfeld var en av de mest utfordrende tingene jeg har gjort, sier hun til den skotske avisa Sunday Mail.

 

Beth, som er kjent for sin runde figur og eksentriske klær, sier det var vanskelig å få kontakt med moteskaperen på grunn av hennes individualitet.

 

- Jeg visste ikke hva motstand virkelig var før jeg ble en del av hovedstrømmen. Når du holder deg i punkmiljøet og alle andre tenker som deg, snakker som deg og går som deg og har den samme ideologien som deg, så eksisterer ikke den motstanden, forklarer hun.

 

Tidligere i år gikk Lagerfeld løs på den tyske supermodellen Heidi Klum og stemplet henne som for tykk til å vise klær på moteshow.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum og Karl Lagerfeld!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews