Betal for å se ut som Amy

(26.02.2008, sist oppdatert 26.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det blir mye svart eyeliner og hårspray for høyt hår når Amy Winehouse skal lansere sin egen sminkeserie.

Det er også snakk om at hun vurderer å komme med sin egen kleskolleksjon, preget av hennes nokså unike stil. Hun skal ifølge The Sun ha et avtalt møte med mote- og kosmetikkeksperter senere denne uken.

 

- Amy er blitt kopiert av jenter rundt hele landet, og det er penger å hente. Det er en veldig særpreget stil. Hun ønsker å ta frem en hel serie av sminke- og moteprodukter. Det kan være hårspray, skjerf til håret, flytende eyeliner, parfyme. Alt som kjennetegner hennes utseende, forteller en venn av henne til avisen.

 

En kilde innen motebransjen mener også det kan være et marked for Amy særlig i London, og sier:

 

- Hun er blitt et moteikon selv om hun ikke alltid ser for fresh ut selv.

 

Allerede har Amy Winehouse satt sine spor i motebransjen: Da den tyske motekongen Karl Lagerfeld, som designer for Chanel, hadde visning i London rett før jul hadde alle modellene høysåtefrisyrer i beste Amy-stil. Og i januar i år fikk hun den tvilsomme ære å innta andreplassen på den fryktede herr Blackwells liste over verst kledde kjendiskvinner.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


OMG
26.02.2008 16:06
E d seriøst noen så vil betala for å se ut så det der? ser jo faen meg ut så ei hora.

..
26.02.2008 17:57
jeg ville ikke betalt for å se ut som amy winehouse. jeg synes ikke hun er noe. men for å si det sånn. folk har forskjellig smak  Smile :-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews