West vil bryte reglene

(12.01.2009, sist oppdatert 12.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kanye West sier han gjerne poserer naken for en fotoserie for å bryte med alle regler innenfor hip hop-kulturen.

I et stort intervju med magasinet Vibe, forteller artisten at han gjerne vil ha den friheten som følger av å ha få fans. West, som har blitt et kjent musikknavn verden over, er for tiden i gang med å promotoere albumet «808 Heartbreak», og Grammy-vinneren varsler en ny retning.

 

- Jeg har gjort et valg. Jeg vil gjerne lage populærmusikk, men jeg vil ha færre fans, var svaret på om han føler seg komfortabel med berømmelsen. Han sier videre:

 

- Jeg ønsker meg friheten som følger av å ha få fans. Det er samme type frihet som oppstår dersom du ikke har så mye penger. Mindre penger, betyr mindre ansvar. Tenk deg Björk. Dersom hun vil posere naken, ville du tenkt: «Sånn er Björk». Men dersom jeg vil posere naken, vil folk tolke det på alle mulige måter. Jeg føler definitivt at jeg en gang, dersom jeg trener bra noen måneder, vil posere naken. Jeg vil bryte med regler og mentalitet i hiphopkulturen i Amerika.

 

Han passet også på å gi honnør til en kollega i bransjen. Han sier: - Etter mitt syn er Beyoncé den største av alle artister i vår generasjon.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews