- West liker hertuginne-stilen

(21.09.2012, sist oppdatert 21.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kanye West skal være svært begeistret for den konservative klesstilen til hertuginnen av Cambridge, Catherine, gift med den britiske tronarvingen.

Så begeistret skal han være over hertuginnens klassiske stil, at han nå prøver å få kjæresten Kim Kardashian til å tone ned sin mer ekstravagante fremtoning.

 

Rapperen og TV-personligheten har vært sammen i seks måneder, og West sies nå å drømme om at Kardashian skal anta en mer sofistikert tilnærming til klesskapet.

 

En kilde sier til Daily Star: - Kanye bønnfaller Kim om å tone ned sminke og klær noen hakk, og gå mot en mer konservativ stil, som Kate. Og det er ikke bare klær og sminke som gjelder, han mener også at hun kunne lære seg å fremstå mer sofistikert.

 

Kim Kardashian tar kanskje hintet. Stadig forteller hun i intervjuer hvordan kjæresten blant annet har fått henne til å lese mer, samt roe ned tempoet. Hun uttalte nylig: - Jeg tar det litt roligere. Det var en fin lekse Kanye lærte meg. Nå prioriterer jeg å bruke litt tid på meg selv og på ferier.

 

Hun uttalte også: - Å være i et fint forhold, betyr alt for meg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews