Sammenligner Coldplay med Manchester United

(26.06.2012, sist oppdatert 26.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sammenligner Coldplay med Manchester United. Foto: © Kent Miller / PR Photos
Chris Martin vil ikke la det negative gå ham til hodet. Foto: © Kent Miller / PR Photos
Coldplay-frontmannen Chris Martin mener Coldplay kan kalles musikkens Manchester United ettersom begge «lag» får mye kritikk, selv om de også er svært populære.

Martin, gift med Hollywoodskuespilleren Gwyneth Paltrow, sier han har sluttet å bry seg om kritikk rettet mot bandet, og at han i stedet velger å ta til seg alt det positive. Han sier til Sydney Morning Herald:

 

- Du kan fort bli påvirket av negative meninger fra et fåtall. Jeg snakket med faren min om Manchester United, det mest populære fotballaget i verden. Når de dukker opp på West Ham, blir de buet på. Jeg tenkte: «Vel, det er slik for oss også».

 

Men Martin sier at når folkemengden synger med på storhiten «Paradise», så setter det de negative aspektene i et annet lys. - Når alle synger med på «Paradise», gir det meg øyeblikk av stor glede. Det kommer til et punkt hvor du bare aksepterer at uansett hva du gjør, så vil noen enten hate eller elske det, og å komme dit er ekstremt frigjørende.

 

Han legger til: - Vi er utrolig velsignet som - i 12 år nå - har fått lage akkurat det vi vil lage. Det er ekstraordinært. Selv i filmverdenen får du ikke til det. Bare noen få har det slik.

 

Han sier avslutningsvis: - Jeg ser alltid på Kanye West, som beveger seg så hurtig og gjør så mye fantastisk. Jeg ønsker å være i bevegelse, så jeg gir meg ikke helt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews