Litt av en trio

(17.04.2009, sist oppdatert 17.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kanye West sørget for å trykke på opptaksknappen da The Killers-frontmann Brandon Flowers stakk innom studioet hans da West og Jared Leto var i gang med å spille inn noe sammen.

Jared Leto, som både er skuespiller og med i rockebandet 30 Seconds to Mars, var i Wests studio der de to jobbet med en låt.

 

Da kom Brandon Flowers innom på besøk. West skriver i bloggen hvordan han spilte noen av de nye beatsene som han har laget for Atlanta-rapperen Young Jeezy. Og der startet moroa:

 

- Før alle spratt av gårde, hoppet Brandon bak keyboardet og jeg på MPC-en (en type trommemaskin), skriver Kanye, som ikke har planer om å gi ut låten - men som konstaterer at «shit was dope», noe som visstnok betyr at dette var flotte greier.

 

Kanye West påpeker også at den gilde pynten på skjorten til mormonerrockeren fra Las Vegas er «ekte Swarovski-krystaller» og at skjorten til Flowers er fra moteskaperen Dries Van Noten.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.213 sec - 1 pageviews