Kardashian leser Nietzsche

(01.06.2012, sist oppdatert 01.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

TV-stjernen Kim Kardashian (31) har satt seg fore å imponere kjæresten, Kanye West (34).

Det gjør hun visst nok ved å lese seg opp på filosofi, melder The Sun. Hun skal angivelig blant annet ha gitt seg i kast med Friedrich Nietzsche og hans tankegods. West er angivelig allerede fan av Nietzsche - og Kardashian vil ikke være dårligere.

 

En kilde sier: - Kim er desperat etter å vise Kanye at hun ikke bare er en bimbo, så nå leser hun seg opp på Nietzsche som Kanye har hentet mye inspirasjon fra.

 

Kilden fortsetter: - Hun følger også med på nyhetene og i avisene hver dag, og hun har lastet ned en CNN-app til telefonen for å holde seg oppdatert.

 

Hun skal også pleie omgang med et knippe kunstnere, for å kunne konversere Kanye - som ifølge egne utsagn ikke kan få nok av kunst. Venner hevder også at hun har tatt kontakt med en kunsthandler og at hun har lagt inn et bud på et kunstverk, signert graffitikunstneren Jean-Michel Basquiat.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews