Kardashian: - Kanye har gjort meg sofistikert

(08.11.2012, sist oppdatert 08.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Kanye West har angivelig fått fram mer forfinede og sofistikerte sider ved realityfenomenet Kim Kardashian.

Rapperen og designeren har datet TV-personligheten i seks måneder, og brunetten sier kjæresten har mye av æren for at hun er blitt mer klassisk i klesveien. Hun sier: - Jeg har vokst mye det siste året. Stilen min er blitt mer sofistikert. Og det har jeg fra kjæresten, som er designer, han har hjulpet meg til å utvikle min personlighet.

 

- Jeg tror alle kjærester gir hverandre tips og stilråd. Det var ikke akkurat slik at han kom inn og sa: «Herregud, la meg få gi deg en makeover». Jeg trengte en ny stylist, og da kom han på banen.

 

I en ny episode av serien «Keeping Up with the Kardashians» ga Kanye West Kim Kardashian beskjed om å gå igjennom garderoben. Men hun insisterer på at scenen ikke var så tilspisset som det kunne se ut. Hun sier til britiske Grazia: - Det der ser mer dramatisk ut enn det egentlig var. Jeg hadde skapet fullt av klær men jeg brukte bare en brøkdel, og jeg måtte bare bli kvitt en god del.

 

Hun innrømmer at hun har en tendens til å overdrive når hun pynter seg, og at hun nå har lært seg å dempe seg noen hakk: - Det gikk mye i korte topper, svære øredobber og høye plattformsko. Nå dekker jeg mer hud og bruker et smykke av gangen.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews