Kanye raser mot kritikken

(26.06.2008, sist oppdatert 26.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kanye West ble pepet ut av fansen på Bonnaroo-festivalen for to uker siden fordi han lot dem vente i timevis. Nå tar han kraftig til motmæle - i et innlegg på sin egen blogg der han skriver i store bokstaver.

Der sier rapperen blant annet at Bonnaroo-opplevelsen «er den største fornærmelsen jeg noensinne har opplevd i mitt liv», og at han «aldri har blitt så sint».

 

Kanye West skulle gått på scenen kvart på tre om natten, etter eget ønske. Men tilhørerne måtte vente helt til halv fem i de tidlige morgentimer. Det likte de dårlig, og rop om «Kanye suger» møtte rapperen. Fansen kastet også øl og lysstaver opp på scenen.

 

Nå velger Kanye West å skyve hele skylden over på festivalen, og skriver ifølge AP at det var tydelig at han «hadde med... idioter å gjøre som egentlig ikke hadde kapasitet til å sette opp et slikt show på ordentlig måte».

 

Bonnaroo-festivalens talsmann sendte onsdag ut en uttalelse som i generelle vendinger fastslo at deres produksjonsteam, som er i verdensklasse, yter sitt ytterste for å tilfredsstille behovene til hver artist. Andre toppnavn på artistlisten til årets festival var Metallica, Pearl Jam og Chris Rock.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews