Kanye brøt sammen på scenen

(19.11.2007, sist oppdatert 19.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kanye West brøt sammen på scenen da han prøvde å fremføre sangen han skrev til moren, «Hey Mama», under en konsert i Paris i helgen.

Bandmedlemmene hans måtte trå til for å trøste Kanye West, som mistet moren sin forrige lørdag, etter at han ble stående midt på scenen med hendene foran ansiktet da bandet begynte å spille introen til låten han skrev som en hyllest til moren for noen år siden.

 

Publikum ropte navnet hans igjen og igjen med lighterne tent mens artisten sto sammenkrøpet foran dem. Til slutt måtte Kanye West forlate scenen uten å ha sunget et ord, viser en video som ligger ute på YouTube.

 

Ifølge TMZ kom han tilbake på scenen og fremførte låten «Stronger», fremdeles med et publikum som ropte ut støtteerklæringer. Kanye West er ute på turné i kjølvannet av albumet «Graduation» som kom i september, og har en rekke konserter i Storbritannia planlagt fra torsdag denne uken, men vil først vende tilbake til USA for morens begravelse.

 

Donda West vil bli gravlagt tirsdag i Oklahoma City, der hun vokste opp. En rekke radiostasjoner i USA har ifølge Daily Hip-Hop News spilt sangen «Hey Mama» som en hyllest til Kanye og Donda West i tiden som har gått siden hun døde av komplikasjoner etter kosmetisk kirurgi.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews